ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ CHAMPIONS & EUROPA LEAGUE

Έφτασε η ώρα για τους μεγάλους ημιτελικούς του Champions League και σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για ένα δωρεάν στοίχημα!

Απλά παίξε συνολικά στο φανταστικό «Shoot» της Playbet Παιχνίδια και πάρε ένα freebet αξίας έως €10 για να παίξεις στο Τσέλσι-Ατλέτικο, στο Μπάγερν-Ρεάλ ή στους επαναληπτικούς ημιτελικούς του Europa League

Πώς θα λάβεις την προσφορά;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

1) Τζίραρε από €5 έως €10 στο “Shoot” της Playbet παιχνίδια.

2) Στείλε ένα email στο support@playbet.com με θέμα: “SHOOT THE FREEBET” αναφέροντας το Όνομα Χρήστη σου στην πλατφόρμα της Playbet.

3) Η Playbet θα πιστώσει το λογαριασμό σου με ένα freebet ίσο με το ποσό του τζιραρίσματός σου στο “Shoot” (έως του ποσού των €10) για να παίξεις δωρεάν στους ημιτελικούς του Champions League ή του Europa League που διεξάγονται την Τρίτη 29, την Τετάρτη 30/4 και την Πέμπτη 1/5/2014 .

Μόνο προσοχή: για να έχουν τον απαραίτητο χρόνο για να σου πιστώσουν το δωρεάν σου στοίχημα θα πρέπει να τους στείλεις το email σου το αργότερο έως τις 18:00 ώρα Ελλάδας της Πέμπτης 1/5/2014.

Μη μείνεις απλός θεατής. Φέρε και τους ημιτελικούς του Champions League στην έδρα σου!

Όροι και προϋποθέσεις:

 1. Η προσφορά προβλέπει την πίστωση ενός δωρεάν στοιχήματος αξίας έως €10 σε περίπτωση που προηγουμένως πραγματοποιηθεί ισόποσος τζίρος στο “Shoot” της Playbet Παιχνίδια.
 2. Το δωρεάν στοίχημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στους πρώτους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Champions League μεταξύ Μπάγερν-Ρεάλ Μ., Τσέλσι-Ατλέτικο Μ., Βαλένθια-Σεβίλλη και Γιουβέντους-Μπενφίκα που διεξάγονται την Τρίτη 29, την Τετάρτη 30/4 και την Πέμπτη 1/5/2014.
 3. Για να ισχύσει η προσφορά θα πρέπει ο απαιτούμενος τζίρος στο παιχνίδι “Shoot” να πραγματοποιηθεί σε μία παικτική συνεδρία και σίγουρα έως την Τετάρτη 30/4/2014 ( ώρα Ελλάδας) 23:59.
 4. Ο ελάχιστος τζίρος που θα πρέπει πραγματοποιηθεί στο παιχνίδι “Shoot” για να ενεργοποιηθεί η προσφορά είναι τα €5.
 5. Το ανώτατο ποσό του δωρεάν στοιχήματος είναι τα €10.
 6. Για να λάβει κάποιος/α την προσφορά θα πρέπει να στείλει ένα email στο support@playbet.com με θέμα “Shoot The Freebet” και αναφέροντας το όνομα χρήστη που έχει στην πλατφόρμα της Playbet. To email θα πρέπει να αποσταλεί το αργότερο έως τις 18:00 Ώρα Ελλάδας της Πέμπτης 1/5/2014.
 7. Τα δωρεάν στοιχήματα που δεν χρησιμοποιηθούν μέχρι τις 23:59 της Πέμπτης 10/4/2014, θα διαγράφονται.
 8. Τo δωρεάν στοίχημα δεν είναι δυνατόν να ρευστοποιηθεί.
 9. Το δωρεάν στοίχημα θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε ένα στοίχημα και δεν είναι δυνατόν να καταμεριστεί σε παραπάνω στοιχήματα.
 10. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για πελάτες της Playbet που έχουν ως τόπο μόνιμης κατοικίας την Ελλάδα και επιλεγμένο νόμισμα το Ευρώ και μόνο μία φορά ανά πελάτη/ νοικοκυριό/ PC/ διεύθυνση IP.
 11. Η Playbet διατηρεί το δικαίωμα να παύσει ή να τροποποιήσει την παρούσα προσφορά δίχως ουδεμία προειδοποίηση.