ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ CHAMPIONS LEAGUE

Και τώρα οι δύο τους…

Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης κοντράρονται στη Λισαβώνα στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του πλανήτη. Εσύ, ωστόσο, μπορείς να μη μείνεις απλός… τηλεθεατής:

Στοιχημάτισε ένα μονό στοίχημα πριν από τη σέντρα του τελικού (το στοίχημά σου θα πρέπει να έχει απόδοση τουλάχιστον 1,40)  και αυτόματα έχεις τη δυνατότητα να παίξεις στο live στοίχημα έως €25 δίχως κανένα απολύτως ρίσκο!

Σε περίπτωση που το πρώτο σου Live στοίχημα χάσει, εμείς θα σου επιστρέψουμε το ποντάρισμά με ποσό αντίστοιχο του στοιχήματός σου πριν τη σέντρα του αγώνα, και έως του ποσού των €25.

Παράδειγμα: Στοιχηματίζεις €15 στην αγορά “Ημίχρονο/Τελικό” του αγώνα και αποκτάς το δικαίωμα το πρώτο σου live στοίχημα αξίας €15 να είναι χωρίς ρίσκο!

Πώς θα λάβεις την προσφορά;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

1) Τοποθέτησε ένα μονό στοίχημα αξίας τουλάχιστον €5-25 σε οποιαδήποτε αγορά με απόδοση ίση ή μεγαλύτερη του 1,40 πριν από την έναρξη του τελικού του Champions League

2) Αυτόματα αποκτάς το δικαίωμα να παίξεις χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο το πρώτο σου Live Στοίχημα,  μιας και σε περίπτωση που αυτό δεν κερδίσει εμείς θα σου επιστρέψουμε την αξία του πονταρίσματός του έως του ποσού των €25 (ίδιο ποσό με το στοίχημα σου πριν τη σέντρα)

3) Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις (εφόσον το πρώτο live στοίχημά σου δεν κερδίσει) είναι να μας στείλεις ένα email στο support@playbet.com με θέμα “Champions League Final” έως και 24 ώρες μετά τη λήξη του τελικού (Κυριακή 25/5/2014, 23:59 Ώρα Ελλάδας), αναφέροντας το όνομα χρήστη σου, τον κωδικό του pre-game δελτίου καθώς και τον κωδικό του χαμένου δελτίου.

Αυτό ήταν! Εμείς θα επιστρέψουμε το ποντάρισμά στο πρώτο live στοίχημά σου εντός 24 ωρών από την παραλαβή του email σε περίπτωση που αυτό δεν κερδίσει!

Ζήσε live την ένταση του μεγάλου τελικού του Champions League δίχως κανένα απολύτως ρίσκο!

Φέρε τα αστέρια του Champions League στη έδρα σου!

Όροι και προϋποθέσεις: 

 1. Η προσφορά ισχύει μόνο για το πρώτο, μονό στοίχημα (δελτίο με μία επιλογή) που αφορά σε όλες τις διαθέσιμες pre-game αγορές, με απόδοση ίση ή μεγαλύτερη του 1.40, του μεγάλου τελικού του Champions League που διεξάγεται το Σάββατο 24/5/2104, με ώρα έναρξης 21:45 ώρα Ελλάδας.
 2. Η προσφορά προβλέπει το δικαίωμα, εφόσον ο όρος 1 ικανοποιείται, το πρώτο live στοίχημα αξίας ίσης με το ποσό του pre-game στοιχήματος, να είναι χωρίς ρίσκο
 3. Ως “pre-game” ορίζεται το μονό στοίχημα που θα παιχτεί πριν από την έναρξη του τελικού του Champions League
 4. Το ελάχιστο ποντάρισμα για να ενεργοποιηθεί η προσφορά είναι τα €5
 5. To ανώτερο ποσό επιστροφής για το live στοίχημα είναι €25
 6. Για να λάβει ένας πελάτης την προσφορά θα πρέπει να στείλει ένα email στο support@playbet.com με θέμα “Champions League Final” αναφέροντας το όνομα χρήστη (username), τον κωδικό του pre-game στοιχήματος και τον κωδικό του χαμένου live στοιχήματος του το αργότερο μέχρι τις 23:59 ώρα Ελλάδας της Κυριακής, 25/5/2014
 7. Μόνο τα μονά live στοιχήματα μετέχουν της προσφοράς
 8. Τα πονταρίσματα θα επιστραφούν στον λογαριασμό του παίκτη, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις, εντός 24 ωρών από την ώρα αποστολής  του email και πάντως το αργότερο μέχρι την Δευτέρα, 26/5/2014, 23:59, ώρα Ελλάδας
 9. Η αξία του δωρεάν στοιχήματος δεν συμπεριλαμβάνεται στα κέρδη
 10. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για πελάτες της Playbet που έχουν ως τόπο μόνιμης κατοικίας την Ελλάδα ή την Κύπρο και επιλεγμένο νόμισμα το Ευρώ
 11.  Η προσφορά ισχύει μόνο μία φορά ανά λογαριασμό πελάτη/ νοικοκυριό/ PC/ διεύθυνση IP
 12. Η Playbet διατηρεί το δικαίωμα να παύσει ή να τροποποιήσει την παρούσα προσφορά δίχως ουδεμία προειδοποίηση.