Εταιριες ποκερ

To πόκερ έχει γίνει αρκετά δημοφιλές και στην χώρα μας πλέον, κυρίως μετά την τηλεοπτική κάλυψη μεγάλων τουρνουά.
Στο betbookers.gr θα βρείτε τα μπόνους στο πόκερ που προσφέρουν οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες καθώς και λεπτομέρειες για όλες τις ειδικές προσφορές για όλους τους νέους πάιχτες.

Σας παραθέτουμε λοιπόν τις καλύτερες εταιρίες για ποκερ στην Ελλάδα.

myBet poker

    Το myBet Poker προσφέρει στους παίκτες μία πρώτης τάξεως εμπειρία από την πρώτη στιγμή.  Είτε είστε αρχάριος παίκτης πόκερ ή έμπειρος παίκτης που κοιτάει να αναπτύξει τις δεξιότητές του, είναι το ιδανικό μέρος για εσάς.  Στο σχολείο πόκερ, προσφέρονται τα πάντα από κανόνες παιχνιδιών, κανόνες εθιμοτυπίας, στρατηγική και στατιστικά.Το myBet poker έχει επίσης πολλά πόκερ τουρνουά τα οποία είναι διαθέσιμα για όλους τους παίκτες. Με τόση ποικιλία θα δυσκολευτείτε να μην βρείτε κάποιο που να ταιριάζει στις ανάγκες και τις δεξιότητές σας.

Προσφορες

    • VIP Πρόγραμμα
    • myPoints (Όσο παίζετε συλλέγετε πόντους myPoints όπου για κάθε 500 θα λαμβάνετε $5 μπόνους.)

 

PlayBet poker


Το Πόκερ της Playbet, χρησιμοποιεί 100% ελληνική ορολογία, κάτι που το κάνει προσιτό ακόμα και σε συμπατριώτες μας που δεν έχουν την online εμπειρία, ενώ τα τραπέζια μόνο για Έλληνες παίκτες και τα εβδομαδιαία ελληνικά Freerolls με εγγυημένα έπαθλα δίνουν «γαλανόλευκο» χρώμα στο πιο αγαπημένο παιχνίδι στον κόσμο.

Προσφορες

  •  Καθημερινές προσφορές
  • Ελληνικο freeroll   €250

 

 

 

Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες