ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1000€ ΜΕ ΤΗΝ MYBET

Συνδυάστε την Μπουντεσλίγκα, την Πρέμιερ Λιγκ και την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Τοποθετήστε ένα νικηφόρο στοίχημα με 11 σημεία στο 1X2 και κερδίστε κάθε εβδομάδα τουλάχιστον 1.000€! Ενώ κάθε εβδομάδα που δεν θα έχουμε νικητή θα προσθέτουμε 500€ στο Jackpot!

Για να  λάβετε μέρος:

  1. Τοποθετήστε ένα στοίχημα με 11 σημεία στο 1X2 από οποιοδήποτε παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ, Πριμέρα Ντιβιζιόν ή Μπουντεσλίγκα
  2. Ελάχιστο ποντάρισμα €1
  3. 11 σωστά σημεία και κερδίζετε το mybet 11 Jackpot


Για να κερδίσετε το jackpot θα πρέπει να τοποθετήσετε ένα νικηφόρο στοίχημα σε 11 αγώνες της επιλογής σας από την Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, την Πριμέρα Ντιβιζιόν Ισπανίας και/ή την Μπουντεσλίγκα Γερμανίας. Συστήματα (παράδειγμα: 11 από 14) και πολλαπλά στοιχήματα επιτρέπονται, όμωςόλα τα στοιχήματα πρέπει να είναι 1X2 (διπλή ευκαιρία δεν λαμβάνεται υπόψιν, όμως μπορείτε να τοποθετήσετε πολλαπλό στοίχημα σε διαφορετικά αποτελέσματα). Ελάχιστο ποντάρισμα ανα στοίχημα στο κουπόνι σας πρέπει να είναι 1 Ευρώ. Η προσφορά Jackpot τρέχει εβδομαδιαία από την Τρίτη 0:00 CEST μέχρι την Δευτέρα 23:59 CEST. Όλα τα στοιχήματα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί και διευθετηθεί εντός της ίδιας εβδομάδας της προσφοράς.