ΠΑΙΞΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΟ LIVE… ΤΟ ΚΕΡΝΑΜΕ!

Αυτή την εβδομάδα στα ποδοσφαιρικά σαλόνια της Ευρώπης ολοκληρώνεται η φάση των 16 για το Champions League. Ο Ολυμπιακός κλείνει την αγωνιστική κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Playbet σου προσφέρει μια… άπιαστη προσφορά που δεν μπορείς να την αφήσεις να πάει χαμένη!

Στοιχημάτισε σε οποιοδήποτε παιχνίδι του Champions League πριν από τη σέντρα (το στοίχημά σου θα πρέπει να έχει απόδοση τουλάχιστον 1,40 και να μην αφορά στην αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα”) ένα μονό στοίχημα και πάρε αυτόματα,ένα ισόποσο δωρεάν στοίχημα έως €15 για οποιαδήποτε live αγορά του ίδιου παιχνιδιού! 

Πώς θα λάβεις την προσφορά;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

1) Τοποθέτησε ένα μονό στοίχημα αξίας τουλάχιστον €2 σε οποιαδήποτε αγορά (εκτός από την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα) με απόδοση ίση ή μεγαλύτερη του 1,40 πριν την έναρξη του παιχνιδιού του Champions League το οποίο επιθυμείς.

2) Αυτόματα, σου δίνουμε ένα δωρεάν live στοίχημα για να παίξεις δίχως κανένα απολύτως ρίσκο…

3) …Γιατί σε περίπτωση που το σου χάσει εμείς θα πιστώσουμε το λογαριασμό σου με το ποσό του χαμένου πονταρίσματός σου και μέχρι και του ποσού των €15.

4) Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις (εφόσον το στοίχημά σου δεν κερδίσει) είναι να μας στείλεις ένα email στο support@playbet.com με θέμα “Champions League Freebet” έως και την Πέμπτη 20/3/2014 (19:00 Ώρα Ελλάδας), αναφέροντας το όνομα χρήστη σου και τον κωδικό του χαμένου δελτίου.

Ζήσε live την ένταση των αγώνων του Champions League, χωρίς ρίσκο!

Παράδειγμα: Στοιχηματίζεις €15 στην αγορά “Ημίχρονο/Τελικό” του αγώνα Μάντσεστερ Γ.-Ολυμπιακός με απόδοση 6.00. Αυτόματα αποκτάς ένα δωρεάν live στοίχημα για τον ίδιο αγώνα!

Μη μένεις θεατής. Φέρε τα αστέρια του Champions League στη έδρα σου!

Όροι και προϋποθέσεις:

 1. Η προσφορά ισχύει μόνο για το πρώτο, μονό στοίχημα (δελτίο με μία επιλογή) που αφορά σε όλες τις διαθέσιμες pre-game αγορές με απόδοση ίση ή μεγαλύτερη του 1.40 εκτός από την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» των αγώνων Champions League της Τρίτης, 18/3/2014, και της Τετάρτης 19/3/2014 και με ώρα έναρξης 21:45, ώρα Ελλάδας αντίστοιχα.
 2. Η προσφορά προβλέπει την πίστωση ενός δωρεάν στοιχήματος αξίας ίσης με το ποσό του στοιχήματος μέχρι και του ποσού των €15 για χρήση στο live στοίχημα του ίδιου αγώνα.
 3. Η προσφορά ισχύει για ΟΛΟΥΣ τους αγώνες του Champions League της Τρίτης, 18/3/2014, και της Τετάρτης 19/3/2014 και με ώρα έναρξης 21:45, ώρα Ελλάδας.
 4. Το ελάχιστο ποντάρισμα για να ενεργοποιηθεί η προσφορά είναι τα €2.
 5. Για να λάβει ένας πελάτης την προσφορά θα πρέπει να στείλει ένα email στο support@playbet.com με θέμα “Champions League” αναφέροντας το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό του κουπονιού του το αργότερο μέχρι τις 19.00 ώρα Ελλάδας την Πέμπτη, 20/3/2014
 6. Η προσφορά δεν ισχύει εφόσον το live στοίχημα τοποθετηθεί σε αγώνα διαφορετικό από αυτόν στον οποίο παίχτηκε το αρχικό, πριν από τη σέντρα στοίχημα.
 7. Τα χρήματα θα πιστωθούν στον λογαριασμό του παίκτη, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις, εντός 24 ωρών από τη λήξη των παιχνιδιών και πάντως το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 20/3/2014, 23:59, ώρα Ελλάδας
 8. Η αξία του δωρεάν στοιχήματος δεν συμπεριλαμβάνεται στα κέρδη.
 9. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για πελάτες της Playbet που έχουν ως τόπο μόνιμης κατοικίας την Ελλάδα ή την Κύπρο και επιλεγμένο νόμισμα το Ευρώ
 10.  Η προσφορά ισχύει μόνο μία φορά ανά λογαριασμό πελάτη/ νοικοκυριό/ PC/ διεύθυνση IP
 11. Η Playbet διατηρεί το δικαίωμα να παύσει ή να τροποποιήσει την παρούσα προσφορά δίχως ουδεμία προειδοποίηση