ΠΑΙΞΕ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ!

Το Champions League επιστρέφει! Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παίξεις ένα μονό στοίχημα σε όποιον από τους 4 αγώνες θέλεις και… πέρα βρέχει! Αν το στοίχημά σου χάσει εμείς θα σου επιστρέψουμε την αξία του έως του ποσού των €15 για να το χρησιμοποιήσεις στους αγώνες του Europa League της Πέμπτης 10/4!

Πώς θα λάβεις την προσφορά;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

1) Τοποθέτησε ένα μονό στοίχημα αξίας τουλάχιστον €2 σε οποιαδήποτε αγορά (πλην της αγοράς “Τελικό Αποτέλεσμα”) των προημιτελικών του Champions League (Τρίτη 8 & Τετάρτη 9/4/2014, με ώρα έναρξης: 21:45 Ώρα Ελλάδας).

2) Στείλε μας ένα email στο support@playbet.com με θέμα: “FREE CHAMPIONS LEAGUE” αναφέροντας το Όνομα Χρήστη και τον κωδικό του δελτίου σου

3) Εμείς θα πιστώσουμε το λογαριασμό σου με ένα freebet ίσο με το ποσό του στοιχήματός σου και μέχρι €15 για να παίξεις δωρεάν στους αγώνες του Europa League που διεξάγονται την Πέμπτη 10/4/2013 (22:05 Ώρα Ελλάδας)

Παράδειγμα:

Στοιχηματίζεις €15 στην αγορά “Ημίχρονο/Τελικό” του Μπάγερν-Μάντσεστερ Γ. Σε περίπτωση που τελικά το στοίχημά σου ΔΕΝ κερδίσει στείλε μας ένα email με θέμα “FREE CHAMPIONS LEAGUE” και τον κωδικό του δελτίου (τον κωδικό του δελτίου μπορείς να τον βρεις από την επιλογή “Ιστορικό Στοιχημάτων” – δεύτερο κουμπί από τα δεξιά). Εμείς θα πιστώσουμε στο λογαριασμό σου ένα δωρεάν στοίχημα αξίας €15.

Μη μένεις θεατής. Φέρε το παιχνίδι στην έδρα σου, τώρα!

Όροι και προϋποθέσεις:

 1. Η προσφορά ισχύει μόνο για το πρώτο μονό δελτίο (δελτίο με μία επιλογή) που αφορούν για όλες τις αγορές των προημιτελικών του Champions League (Τρίτη 8 & Τετάρτη 9/4/2014, με ώρα έναρξης: 21:45 Ώρα Ελλάδας).
 2. Η προσφορά προβλέπει την πίστωση ενός δωρεάν στοιχήματος με αξία ίση με το 100% του πονταρίσματος έως του ποσού των €15 σε περίπτωση που το στοίχημα δεν κερδίσει.
 3. Η προσφορά ΔΕΝ ισχύει για στοιχήματα στην αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα”.
 4. Η προσφορά ισχύει και για LIVE στοιχήματα.
 5. Το ελάχιστο ποντάρισμα για να ενεργοποιηθεί η προσφορά είναι τα €2.
 6. Το δωρεάν στοίχημα είναι διαθέσιμο προς χρήση μόνο για τους αγώνες του Europa League της Πέμπτης 10/4/2014 (22:05 Ώρα Ελλάδας).
 7. To δωρεάν στοίχημα θα πιστωθεί στο λογαριασμό κάθε πελάτη εντός το αργότερο 24 ωρών και πάντως σίγουρα μέχρι τις 19:00 Ώρα Ελλάδας της Πέμπτης 10/4/2014
 8. Τα δωρεάν στοιχήματα που δεν χρησιμοποιηθούν μέχρι τις 23:59 της Πέμπτης 10/4/2014, θα διαγράφονται.
 9. Τo δωρεάν στοίχημα δεν είναι δυνατόν να ρευστοποιηθεί.
 10. Το δωρεάν στοίχημα θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε ένα στοίχημα και δεν είναι δυνατόν να καταμεριστεί σε παραπάνω στοιχήματα.
 11. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για πελάτες της Playbet που έχουν ως τόπο μόνιμης κατοικίας την Ελλάδα ή την Κύπρο και επιλεγμένο νόμισμα το Ευρώ και μόνο μία φορά ανά πελάτη/ νοικοκυριό/ PC/ διεύθυνση IP.
 12. Η Playbet διατηρεί το δικαίωμα να παύσει ή να τροποποιήσει την παρούσα προσφορά δίχως ουδεμία προειδοποίηση.