ΠΑΚΕΤΟ ΑΞΙΑΣ €15.000 ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ PLAYBET!

Βραζιλία, Στάδιο Μαρακανά, 13 Ιουλίου 2014. Ο μεγάλος τελικός της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στον κόσμο  είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Θα ήθελες να βρίσκεσαι μέσα με όλα τα έξοδα πληρωμένα; Αν ναι, τότε το ολοκαίνουριο slot «Football Star» της Playbet παιχνίδια είναι για εσένα! Πέρα από το φανταστικό gameplay και τα σούπερ γραφικά, με κάθε 25 ευρώ τζιραρίσματος στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίρνεις ένα λαχνό για την κλήρωση με μεγάλο δώρο ένα πακέτο για δύο άτομα συνολικής αξίας €15.000!

Πώς θα λάβεις την προσφορά;

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να λάβεις την προσφορά είναι να παίξεις στο ολοκαίνουριο slot της Playbet Παιχνίδια “Football Star”. Από σήμερα, για κάθε €25 ευρώ που θα τζιράρεις, θα παίρνεις έναν λαχνό για την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 12/06/2014. Δηλαδή όσο περισσότερο παίζεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός!

Παράδειγμα: έχεις τζιράρει συνολικά €125 στο “Fooball Star” από σήμερα έως τις 8/6/2014. Αυτόματα συμμετέχεις στην κλήρωση με 5 λαχνούς.

Τι Περιλαμβάνει το Πακέτο 

Το πακέτο της προσφοράς είναι συνολικής αξίας €15.000 και περιλαμβάνει αναλυτικά:

 • Δύο εισιτήρια (οικονομική θέση) μετ’ επιστροφής από την Αθήνα μέσω Λονδίνου (Heathrow Airport)  για δύο άτομα. (Αναχώρηση Πέμπτη 10 Ιουλίου – Επιστροφή Πέμπτη 17 Ιουλίου)
 • 6 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Copacabana Hotel Rio (ένα δωμάτιο)
 • 2 Εισιτήρια για τον τελικό που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Μαρακανά την Κυριακή 13 Ιουλίου.
 • Μετακίνηση από/προς το αεροδρόμιο και το ξενοδοχείο
 • Μετακίνηση  από/προς το ξενοδοχείο στο γήπεδο στις 13 Ιουλίου

Μη μένεις θεατής. Φέρε το παιχνίδι στην έδρα σου και ίσως είσαι εσύ αυτός που θα φύγει για Βραζιλία.

Όροι και προϋποθέσεις: 

 1. Η προσφορά είναι διαθέσιμη σε όλους τους πελάτες της Playbet.
 2. Η προσφορά ισχύει από 8/5/2014 έως τα μεσάνυχτα (Ώρα Ελλάδας) της 8/6/2014.
 3. Για κάθε €25 τα οποία τζιράρει ένας παίχτης στο παιχνίδι ”Football Star” της Playbet Παιχνίδια κατά την περίοδο ισχύος της προσφοράς, θα λαμβάνει και ένα λαχνό για την κλήρωση.
 4. Η κλήρωση και η ανακοίνωση των νικητών θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου 2014.
 5. Μόνο τζιράρισμα με πραγματικά χρήματα θα προσμετράται στον απαιτούμενο τζίρο για συμμετοχή στην προσφορά.
 6. Ο μεγάλος νικητής θα ενημερωθεί από την Playbet μέσω τηλεφώνου και email.
 7. Η αποδοχή του επάθλου από το νικητή συμπεριλαμβάνει τη συναίνεσή του για χρησιμοποίηση του ονόματός του, της περιοχής που διαμένει και πιθανά άλλων λεπτομερειών που τον αφορούν, χωρίς αμοιβή, για λόγους διαφήμισης από την Playbet. Συμπληρωματικές πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν με συναίνεση του νικητή.
 8. Στην περίπτωση που θα χρειαστούν συμπληρωματικές πτήσεις, η Playbet θα αναζητήσει διαθεσιμότητες προκειμένου να ικανοποιήσει το αίτημα του νικητή με επιπλέον έξοδα σχετικά με τη διαθεσιμότητα, τις τιμές  και τις επιβαρύνσεις ακύρωσης.
 9. To έπαθλο δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με μετρητά.
 10. Το αποτέλεσμα της κλήρωσης είναι τελεσίδικο. Σε περίπτωση κωλύματος ή αδυναμίας για οποιοδήποτε λόγο παραλαβής του επάθλου από τον νικητή έπαθλο χάνεται.
 11. Η Playbet διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους της προσφοράς ή να τη διακόψει χωρίς καμία προειδοποίηση.