15€ ΔΩΡΕΑΝ στοιχημα για τους αγωνες της Εθνικης!

Ο Stoiximan υποδέχεται το Μουντιάλ με μια φανταστική προσφορά για όλους όσους καταθέτουν για πρώτη φορά! (ανεξάρτητα από την ημερομηνία εγγραφής τους)

Κάνε τώρα την πρώτη σου κατάθεση (άνω των 10€) και εμείς θα σου δώσουμε 3 Δωρεάν στοιχήματα αξίας 5€ το καθένα για τους 3 αγώνες της Εθνικής Ελλάδος στην Βραζιλία! 

Ναι καλά διάβασες… 5€ Δωρεάν στοίχημα στο Κολομβιά-Ελλάδα, 5€ Δωρεάν στοίχημα στο Ιαπωνία-Ελλάδα, και 5€ Δωρεάν στοίχημα στο Ελλάδα-Ακτή Ελεφαντοστού!

 

Όροι Προσφοράς

– H προσφορά ισχύει μόνο για όσα μέλη καταθέσουν για πρώτη φορά στον stoiximan από τις 2 Ιουνίου 2014 (και ώρα 14:30) μέχρι την έναρξη του αγώνα Ελλάδα – Ακτή Ελεφαντοστού. (24/6)

– Για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το ΔΩΡΕΑΝ στοίχημα θα πρέπει να έχεις επιλέξει μονό στοίχημα (δελτία με πάνω από μία επιλογή δεν μετράνε) σε απόδοση πάνω από 1.50.

– Η προσφορά έχει όριο ανά άτομο, οικογένεια, ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση email, ΙΡ και υπολογιστή. Αν εντοπιστεί ένας χρήστης (ή μία ομάδα χρηστών) που παραβαίνοντας αυτό τον κανόνα έχει αποκτήσει παράτυπα την προσφορά, διατηρούμε το δικαίωμα να κλείσουμε όλους τους εμπλεκόμενους λογαριασμούς

– Το κάθε ΔΩΡΕΑΝ στοίχημα μπορεί να παιχτεί μόνο στον αγώνα για τον οποίο αναφέρεται. π.χ. Τα 5€ για τον αγώνα Ιαπωνία-Ελλάδα μπορούν να παικτούν μόνο σε αυτόν τον αγώνα και σε κανέναν άλλο. Εάν μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα δεν έχεις προλάβει να χρησιμοποιήσεις τα 5€ Δωρεάν Στοίχημα τότε αυτά θα εξαφανιστούν από τον λογαριασμό σου χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να παιχτούν σε άλλο αγώνα.

– Τα τυχόντα κέρδη που θα προκύψουν από την χρήση των Δωρεάν Στοιχημάτων θα πιστωθούν στο bonus υπόλοιπο σου. (ισχύουν οι γενικοί όροι του bonus)

– Το ΔΩΡΕΑΝ στοίχημα μπορεί να παιχτεί και πριν τον αγώνα αλλά και κατά την διάρκεια του καθώς επίσης και από κινητό ή tablet.

– Ο Stoiximan διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να ακυρώσει, να ζητήσει την επιστροφή ή να αρνηθεί οποιαδήποτε προσφορά κατά την απόλυτη κρίση του.